Коммунальное государственное учреждение "Общеобразовательная школа села Казахстан отдела образования по Зерендинскому району управления образования  Акмолинской области"
"Ақмола облысы білім басқармасының Зеренді ауданы бойынша білім бөлімі Қазақстан ауылының жалпы бастауыш білім беретін мектебі" коммуналдық мемлекеттік  мекемесі.

СоцСети

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

Ас мәзірі

              БЕКІТЕМІН  
  Зеренді ауданының 
  "Білім бөлімі" ММ
  ____________ Ж. Уаисов
  "____" _________ 2019 жыл
     
Төрт апталық ас мәзірі (жаз-күз)    
     
І апта    
Тағамның атауы, ингридиенттері тағамның шығымы, грамм
7-10 жас 11-14 жас
Борщ (қызылша, ақ қауданды қырыққабат, қызанақ пастасы,  сәбіз, ақжелкен, пияз, йодталған тұз, өсімдік майы, қант, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Пісірілген тауық еті (тауық еті, пияз) 80 90
Гарнир: арпа жармасы 100 130
Қара  бидай наны 20 35
Сүт 200 200
Сүзбеше 100 100
Ара балы 10 10
Жарма салынған көже (сұлы жармасы, сәбіз, пияз, өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Күріш пен тартылған ет салынған бұрыш (тәтті бұрыш, сиыр еті (котлетке арналған ет), күріш жармасы, пияз, өсімдік майы, кептірілген нан, қызанақ тұздығы, сорпа, құнарландырылған бидай ұны, сәбіз, пияз, қызанақ пастасы, қант) 200 230
Қара  бидай наны 20 35
Балғын қиярдан салат (балғын қияр, өсімдік майы) 60 80
Итмұрын жемісінен кисель (кептірілген итмұрын жемісі, қант, картоп крахмалы, лимон қышқылы, су) 200 200
Алма 200 200
Жарма салынған көже (сұлы жармасы, сәбіз, пияз, өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Бұқтырылған ет (сиыр еті, пияз, өсімдік майы, қызанақ пастасы, бидай ұны) 80 90
Гарнир (бұқтырылған қырыққабат) 100 130
Қара  бидай наны 20 35
Сузбеше 100 100
Айран 200 200
Үй кеспе көжесі (құнарландырылған бидай ұны, жұмыртқа, су, йодталған тұз, пияз, сары май, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Балық котлеті (көксерке балығы, бидай наны, сүт немесе су, кептірілген нан, өсімдік майы) 80 90
Гарнир: сүт қатылған көкөніс (сәбіз, картоп, көк бұршақ консервілеген, ақ қауданды  қырыққабат, сүт қатылған көкөніс) 75/26 100/30
Қара  бидай наны 20 35
Балғын жемістен компот (алма, қант, су) 200 200
Балғын қырыққабаттан щи (ақ қауданды қырыққабат, сәбіз, ақжелкен, пияз, қызанақ пастасы, құнарландырылған бидай ұны,  өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Палау (сиыр еті, күріш жармасы, өсімдік майы, пияз, сәбіз, қызанақ пастасы 150/50 180/50
Дәруменді салат (балғын алма, картоп, сәбіз, пияз, консервіленген көк бұршақ, өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 60 80
Қара  бидай наны 20 35
Ара балы 10 10
Сүт 200 200
              БЕКІТЕМІН  
  Зеренді ауданының 
  "Білім бөлімі" ММ
  ____________ Ж. Уаисов
  "____" _________ 2019 жыл
     
Төрт апталық ас мәзірі (жаз-күз)    
ІІ апта    
Тағамның атауы, ингридиенттері тағамның шығымы, грамм
7-10 жас 11-14 жас
Үй кеспе көжесі (құнарландырылған бидай ұны, жұмыртқа, су, йодталған тұз, пияз, сары май, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Рагу (сиыр еті, өсімдік майы, картоп, сәбіз, пияз, құнарландырылған бидай ұны) 140/60 140/60
Гарнир (арпа жармасы) 100 130
Қара  бидай наны 20 35
Сүзбеше 100 100
Сүт 200 200
Көкөніс көжесі (ақ қауданды қырыққабат, картоп, сәбіз, пияз, көк бұршақ консервіленген, өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Голубцы етпен және күрішпен(аққауданды қырыққабат,сиыр еті,күріш жармасы,пияз,өсімдік майы,тұздық) 200 200
Сәбіз мен алмадан салат (балғын сәбіз мен алма, қант, өсімдік майы) 60 80
Қара  бидай наны 20 35
Кептірілген жемістен компот (өрік, мейіз) 200 200
Банан 200 200
Вермишель салынған көже (вермишель, сәбіз, пияз, өсімдік майы, қызанақ пастасы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Ет тефтелиі (котлетке арналған сиыр еті, бидай наны, сүт, пияз, өсімдік майы, құнарландырылған бидай ұны, сары май) 80 90
Гарнир: батырып піскен қарақұмық 100 130
Қара  бидай наны 20 35
Сузбеше  100 100
Айран 200 200
Харчо көжесі (күріш жармасы, пияз, сары май, ақжелкен, қызанақ пастасы 200/25 230/25
Бөктірілген көксерке балығы (көксерке балығының кесек еті, пияз, ақжелкен, ақ қатық негізі, сорпа, сары май, құнарландырылған бидай ұны, пияз) 75/50 75/50
Гарнир (картоп езбесі) 100 130
Қара  бидай наны 20 35
С дәруменді кисель (концентраттан кисель, қант, лимон қышқылы, су, С дәруменді ұнтағы) 200 200
Алмұрт 200 200
Бұршақ көжесі (картоп, үрме бұршақ, сәбіз, пияз,  өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/50 230/25
Пісірілген тауық еті (тауық еті, пияз) 80 90
Гарнир:пісірілген макарон 100 130
Қара  бидай наны 20 35
Ара балы 10 10
Сузбеше  100 100
Көп дәруменді шырын 200 200
              БЕКІТЕМІН  
  Зеренді ауданының 
  "Білім бөлімі" ММ
  ____________ Ж. Уаисов
  "____" _________ 2019 жыл
     
Төрт апталық ас мәзірі (жаз-күз)    
ІІІ апта    
Тағамның атауы, ингридиенттері тағамның шығымы, грамм
7-10 жас 11-14 жас
Харчо көжесі (күріш жармасы, пияз, сары май, ақжелкен, қызанақ пастасы 200/25 230/25
Ет котлеті (күріш жармасы, пияз, сары май, ақжелкен, қызанақ растасы, йодталған тұз, сорпа, сиыр еті) 75/5 85/5
Құрамалы гарнир (пісірілген күріш және картоп езбесі) 100 130
Қара  бидай наны 20 35
Ара балы 10 10
Сүт 200 200
Борщ (қызылша, ақ қауданды қырыққабат, қызанақ пастасы,  сәбіз, ақжелкен, пияз, йодталған тұз, өсімдік майы, қант, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Пісірілген тауық еті (тауық еті, пияз) 80 90
Гарнир: арпа жармасы 100 130
Тәтті бұрыш пен шөптесінен салат (тәтті бұрыш, көк жуа, өсімдік жуа) 60 80
Қара  бидай наны 20 35
Балғын жемістен компот (алмұрт, қант, су) 200 200
Банан 200 200
Тұздықты көже (рассольник): картоп, пияз, тұздалған қияр, өсімдік майы, сорпа немесе су, сиыр еті) 200/25 230/25
Бұқтырылған ет (сиыр еті, пияз, өсімдік майы, қызанақ пастасы, бидай ұны) 80 90
Гарнир (бұқтырылған қырыққабат) 100 130
Балғын қызанақтан салат (балғын қызагак, жасыл пияз, өсімдік майы) 60 80
Қара  бидай наны 20 35
Сузбеше  100 100
Айран 200 200
Бұршақ көжесі (картоп, үрме бұршақ, сәбіз, пияз,  өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/50 230/25
Көксерке балығы тефтелиі (көксерке балығы, бидай наны, сүт, пияз, құнарландырылған бидай ұны, өсімдік майы) 80 90
Гарнир: сүт қатылған көкөкніс (сәбіз, картоп, көк бұршақ консервіленген, ақ қауданды қырыққабат, сүт қатығы, сүт, сары май, құнандырылған бидай ұны, сорпа немесе су, қант) 75/26 100/30
Қара  бидай наны 20 35
Көп дәруменді шырын 200 200
Алма 200 200
Жарма салынған көже (сұлы жармасы, сәбіз, пияз, өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Үй қуырдағы (сиыр еті, картоп, пияз, қызанақ пастасы, өсімдік майы) 200 200
Дәруменді салат (балғын алма, балғын қызанақ, балғын қияр, сәбіз, шырын үшін лимон, қант, өсімдік майы) 60 80
Қара  бидай наны 20 35
Итмұрын жемісінен кисель (кептірілген итмұрын жемісі, қант, картоп крахмалы, лимон қышқылы, су) 200 200
Алмұрт 200 200
              БЕКІТЕМІН  
  Зеренді ауданының 
  "Білім бөлімі" ММ
  ____________ Ж. Уаисов
  "____" _________ 2019 жыл
     
Төрт апталық ас мәзірі (жаз-күз)    
IV апта    
     
Тағамның атауы, ингридиенттері тағамның шығымы, грамм
7-10 жас 11-14 жас
Көкөніс көжесі (ақ қауданды қырыққабат, картоп, сәбіз, пияз, көк бұршақ консервіленген, өсімдік майы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Ет биточкилері (котлетке арналған ет, бидай наны, сүт, кептірілген нан, өсімдік майы, сары май) 75/5 85/5
Гарнир: бөктірілген күріш 100 130
Қара  бидай наны 20 35
Ара балы 10 10
Сүт 200 200
Вермишель салынған көже (вермишель, сәбіз, пияз, өсімдік майы, қызанақ пастасы, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Бұқтырылған ет (сиыр еті, пияз, өсімдік майы, қызанақ пастасы, бидай ұны) 80 90
Гарнир (бұқтырылған қырыққабат) 100 130
Ақ қауданды қырыққабат салаты (ақ қауданды қырыққаба, сәбіз, қант, өсімдік майы) 60 80
Қара  бидай наны 20 35
Бағын жемістен компот (алма мен алмұрт, қант, су) 200 200
Банан 200 200
Борщ (қызылша, ақ қауданды қырыққабат, қызанақ пастасы,  сәбіз, ақжелкен, пияз, йодталған тұз, өсімдік майы, қант, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Гуляш (сиыр еті, өсімдік майы, пияз, қызанақ пастасы, құнарландырылған бидай ұны) 60 80
Гарнир (арпа жармасы) 100 130
Қара  бидай наны 20 35
Сузбеше  100 100
Айран 200 200
Үй кеспе көжесі (құнарландырылған бидай ұны, жұмыртқа, су, йодталған тұз, пияз, сары май, сорпа, сиыр еті) 200/25 230/25
Бұқтырылған көксерке балығы (көксерке балығы, сорпа, сәбіз, ақжелкен, пияз, қызанақ пастасы, өсімдік майы, қант, йодталған тұз) 75/50 75/50
Гарнир: сүт қатылған көкөкніс (сәбіз, картоп, көк бұршақ консервілінген, ақ қауданды қырыққабат, сүт қатығы, сүт, сары май, құнарлындырылған бидай ұны, сорпа, қант) 75/26 100/30
Қара  бидай наны 20 35
Шабдалы шырыны 200 200
Алма 200 200
Жарма салынған көже 200/50 230/25
Палау (сиыр еті, күріш жармасы, өсімдік майы, пияз, сәбіз, қызанақ пастасы) 150/50 150/50
Балғын қызанақтан салат 60 80
Қара  бидай наны 20 35
Сузбеше (творог) 100 100
Сүт 200 200
Жаңартылған күні: 24.01.2020 08:38
Құрылған күні: 03.03.2020 12:06

Текст